0031 527 62 32 24 info@event-catering.nl
  • Nederlands
  • Deutsch

Glemmer Beach Festival record 25.500 bezoekers

Glemmer Beach Festival record 25.500 bezoekers
30
aug

LEMMER – Het driedaagse strandfestival Glemmer Beach heeft het afgelopen weekend 25.500 bezoekers getrokken. Dit is voor het gezelligste strandfestival op Lemmer een record en is daarmee één van de grootste festivals van de provincie Friesland.

Glemmer opende op donderdag met de band Kensington. Met meer dan 6500 bezoekers was dit een zeer succesvol begin van de 7e editie van Glemmer. De tweede dag warmden De Kast en Twarres het publiek op waarna Marco Borsato groots zijn entree maakte. De komst van Marco zorgde voor een bezoekersaantal van 8000 en hiermee was de vrijdagavond van uitverkocht.
Zaterdagmiddag stond het in het teken van ‘Kids Glemmer’. Deze middag hebben meer dan 5000 kinderen het kinderspektakel bezocht.
Op de laatste dag van gaf Miss Montreal een daverend optreden! Haar bekende nummer ‘Say Heaven, Say Hell’ werd op het strand van Lemmer gezongen als ‘Say Lemmer, Say Hell’. Na Miss Montreal waren het de Haagse mannen van DI-RECT die het Glemmer podium bestormden. Het één uur durende optreden was waanzin wekkend en vol energie. Naar verwachting waren er ruim 4000 bezoekers op het strand.
Op zondagmiddag maakte Radio Continu gebruik van het festivalterrein. Totaal kwamen hier ruim 2000 bezoekers op af.

Bron: Lemsternijs