0031 527 62 32 24 info@event-catering.nl
  • Nederlands
  • Deutsch

Befrijdingsfestival Fryslan 2017 was fantastisch!

15
mei

Wauw! – Wat hebben we met zijn allen weer een mooi Befrijdingsfestival beleefd. Ondanks het gure weer waren er zo’n 90.000 bezoekers op de been. En die willen we stuk voor stuk bedanken voor hun komst. Want wat was het gezellig!

Springen!
Heb je ook zo staan springen op de tracks van De Jeugd van Tegenwoordig? Het plein stuiterde haast uit haar voegen. Wat een feest! Zo ook op het Gouverneursplein. Bij het Noardewyn Podium was het zó druk, dat het plein zelfs even afgesloten werd voor nieuw publiek. Stamp en stampvol. Er werd naar hartenlust over de stormbaan gesjeest op het Kinderfestival en de veteranen hebben zich op het Plein van de Vrijheid suf gespeeddate met geïnteresseerden, jong en oud. Lang verhaal kort: het was een groot succes!

2018
Volgend jaar zijn we Europese Hoofdstad van Europa. En dat vraagt om een nóg groter, mooier, uitbundiger festival. Geloof het of niet: we beginnen al vrijwel direct met de voorbereidingen daarvoor. Zo weten we bijvoorbeeld nu al dat we volgend jaar onze minister president op bezoek krijgen op 5 mei en dat er live vanuit Leeuwarden wordt uitgezonden op de publieke omrop. We hebben uiteraard nog veel en veel meer in petto, maar houden nog even geheim wat allemaal. Maar, beloofd: het wordt mooi! Ben je er weer bij?

Dank
Zonder onze sponsoren en vrijwilligers kunnen wij geen festival maken. En daarom willen wij iedereen die ons geholpen heeft bij het realiseren van Befrijdingsfestival Fryslân 2017 enorm bedanken.