0031 527 62 32 24 info@event-catering.nl
  • Nederlands
  • Deutsch

Zaterdag 16 september gratis friet van Event-Catering ‘smaakmaker van de dag!’

Zaterdag 16 september gratis friet van Event-Catering ‘smaakmaker van de dag!’
5
sep

PERSBERICHT
Emmeloord, 5 september 2017

Gevarieerd programma Tolsma Grisnich Pieperfestival

Van 13 tot en met 17 september vindt het Tolsma Grisnich Pieperfestival plaats in Emmeloord. Het festival staat bol van de uiteenlopende activiteiten en muzikaal spektakel. Op woensdagmiddag 13 september wordt afgetrapt met een speciale doe-middag voor kinderen tot en met twaalf jaar met optredens van onder andere dansgroep Artistique en Inki Pinki poppentheater.

Nieuw op de woensdagavond is de popquiz onder leiding van DJ Marc Bakker. Publiek is hier ook van harte welkom. De toegang is gratis. De Van Staveren Pieperparade op donderdagavond heeft een veelzijdig programma met optredens van onder andere LOS Muziektheater, dichter en schrijver Rick de Leeuw, cabaretgroep Herman in een bakje geitenkwark en bluesformatie Mouldy T.

Op de vrijdagmiddag is de feesttent voor de ouderen met optredens van piratenkoor De Vliegende Hollanders uit Emmeloord, Ken Besuijen alias Wim Sonneveld en smartlappenkoor Smart en Zo uit Kraggenburg. Voor de jeugd is er op vrijdagavond een spetterende Dance Night met vele bekende en minder bekende DJ’s ondersteund door lokaal dj-talent en met een gastoptreden van de bekende rapper Boef!

Gratis friet
In het centrum van Emmeloord vinden op de zaterdag naast de veelzijdige pieperbraderie diverse activiteiten plaats en is de gratis friet natuurlijk de smaakmaker van de dag. De zaterdagavond wordt muzikaal ingevuld met optredens van Crystal Dream, Diggy Dex en The Euro’s op de mainstage; René van Beeten, Grad Damen en DJ Fonzz in het Hollands Café en verschillende DJ’s in ’t stamppotje, zoals de dancetent genoemd wordt.

Het Tolsma Grisnich Pieperfestival wordt op zondag afgesloten met een oecumenische dienst met als thema ‘Durf te dromen!’.

Het volledige programma is te vinden op www.pieperfestival.nl en de facebookpagina www.facebook.com/pieperfestival. Tickets zijn verkrijgbaar via de bemande Van Staveren tankstations in Emmeloord en op Urk en online via de website.